باربری

نکاتی در مورد باربری

باربری

نکاتی در مورد باربری

نکات بالابردن سالمندان از پله

نکات بالابردن سالمندان از پله چیست؟ 


یکی از ویژگی های مناسب بالابر پله، سیستم ایمنی برخورد با مانع می باشد. همچنین این صندلی ها تعداد دو کنترل نیز دارند. ترمز ایمنی دیگر ویژگی بالابر پله برای جابجایی بیماران و افراد کم توان از پله های ساختمان می باشد. این ویژگی در هنگام قطع شدن برق نیز امکان استفاده را دارد.

به طور کلی بالابر پله شامل انواع indoor و outdoor می باشد. این بالابر ها هم به صورت ایستاده و هم نشسته می توانند کارایی داشته باشد. دیگر ویژگی این صندلی های بالابر، امکان گردش ۹۰ درجه بخش نشیمنگاه آن می باشد.


بالابر های پله انواع مختلفی دارند که بسته به شرایط فرد و همچنین کاربری مورد نظر، می توان آن ها را خریداری کرد.

بالابر مکانیکی، بالابر برقی، بالابر سالمند ویلچربر، بالابر برقی با ریل سقفی، نگهدارنده بدن برقی با ریل سقفی، صندلی جک دار بلند کننده بیمار یا معلول از روی زمین و رمپ بالابر بیمار ویلچری، از انواع بالابر های پله جهت جابجایی بیماران و افراد کم توان از پله های ساختمان می باشد.


  • افرادی که از عصا استفاده می کنند
  • افرادی که جهت حرکت از واکر بهره می گیرند
  • افراد ویلچری

راهکارهای مختلفی برای هر کدام از این دسته بندی ها ارائه خواهیم کرد.

نکته مهمی که باید قبل از انجام این روش ها بکار ببرید اماده سازی شرایط پله ها برای تردد سالمندان می باشد . حتما سعی کنید که با استفاده از نوار های لاستیکی و اج دار ، پله ها را تجهیز نمایید که از سر خوردن ، لغزش و لیز خوردن سالمند جلوگیری شود.


بالابردن سالمندان از پله 


روش های بالا بردن سالمندان از پله

بالا رفتن از پله ها برای سالمندانی که از عصا استفاده می کنند چگونه است؟

سالمندانی که امکان حرکت دارند ولی از یک وسیله کمکی مثل عصا استفاده می کنند می توانند با کمک عصا به راحتی از پله ها بالا بروند.

مراحل بالابردن سالمندان از پله ها

  • از سالمند بخواهید که یک دست خود را به نرده ها بگیرد
  • دست دیگر را توسط عصا کنترل کند
  • بهتر است همراه در سمت ضعیف تر فرد سالمند قرار گیرد ( سمت عصا )
  • حرکت روی پای قوی تری که سمت نرده قرار گرفته انجام گیرد و سپس پای ضعیف تر حرکت کند
  • بعد از این اقدام ، عصا به پله بعدی و مقصد منتقل شود

روند پایین امدن از پله ها برای سالمندان عصایی نیز تقریبا مشابه بالا رفتن از پله ها می باشد.


در تصاویر نمونه بالا هنگامی که از پله ها بالا میروید پس از اتمام راه پله، شما به مقصد رسیده و دیگر نیاز به طی کردن مسیر دیگر راه پله نمیباشد یا به عبارتی مابین پله های شما هیچ پاگردی وجود ندارد که موجب قطع شدن مسیر مستقیم پلکان شود.
قیمت گذاری پله رو مستقیم همیار بر اساس طول مسیر صاف راه پله است، که این طول مسیر تا 3 متر اول آن قیمتی ثابت داشته و پس از آن به ازاء هر متر اضافه تنها هزینه ریل پرداخت میشود.


یکی از نکات برای جابجایی بیمارانی که توانایی حرکت ندارند، نحوه صحیح سرپا کردن آن ها است. بدین منظور باید رو به روی بیمار ایستاده و سپس پاها را به عرض شانه باز نگه دارید. در مرحله بعد باید زانو را خم و همچنین کمر مستقیم باشد.

در مرحله بعد برای سرپا کردن بیمار، پاهایش را بر زمین گذاشته و آن ها را از یک دیگر باز کنید. توجه داشته باشید که دست های بیمار جهت سرپا شدن باید بر روی تخت یا بر روی شانه های همراه باشد.

سپس با حلقه کردن بازو ها دور کمر بیمار، اقدام به بستن دست ها در پشت بیمار کنید. در این مرحله بیمار را باید به سمت خودتان بکشید و به خود بچسبانید. در مرحله بعد، به عقب باید خم شوید و وزنتان را به طور کامل بر روی پاها بیندازید.



بالا بردن سالمند از پله ها در شرایطی که از ویلچر استفاده می کند باید توسط دو نفر با قدرت بدنی مناسب انجام گیرد.

بهترین روش برای بالا رفتن و یا پایین آمدن سالمندان از پله استفاده از ویلچر پله رو می باشد!

زیرا هم قیمت آن ارزان تر و به صرفه تر است و هم بدون محدودیت در همه جا قابل نصب می باشد. 

اگر نیاز به این ویلچر دارید همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید. 


یکی از ویژگی های مناسب بالابر پله، سیستم ایمنی برخورد با مانع می باشد. همچنین این صندلی ها تعداد دو کنترل نیز دارند. ترمز ایمنی دیگر ویژگی بالابر پله برای جابجایی بیماران و افراد کم توان از پله های ساختمان می باشد. این ویژگی در هنگام قطع شدن برق نیز امکان استفاده را دارد.

به طور کلی بالابر پله شامل انواع indoor و outdoor می باشد. این بالابر ها هم به صورت ایستاده و هم نشسته می توانند کارایی داشته باشد. دیگر ویژگی این صندلی های بالابر، امکان گردش ۹۰ درجه بخش نشیمنگاه آن می باشد.


  • سعی کنید هرگونه بار اضافی ، تجهیزات و وسایل جانبی را از روی ویلچر بردارید تا وزن ویلچر سبک تر و انتقال آن ساده تر گردد.
  • ویلچر را طوری قرار دهید که پشت ویلچر به سمت پله ها باشد و یک فرد همراه قسمت پشتی ویلچر و روی پله ها در حالتی که دسته های ویلچر را گرفته و فرد همراه دیگر قسمت جلویی ویلچر قرار گیرد طوری که قسمت پایی ویلچر را گرفته باشد.
  • افراد همراه باید با یکدیگر هماهنگ باشند و حرکات یکسانی در جهت انتقال داشته باشند.

توجه کنید که اگر فرد سالمند یا معلول از سلامت عقلی مناسبی برخوردار نیست ممکن است در هنگام عملیات بالا بردن ویلچر از پله دچار ترس و اضطراب گردد و مانع از انتقال شود لذا حتما قبل از انتقال شرایط جسمی و روحی سالمند را بررسی نمایید.

یکی از بهترین راهکارهایی که شما می توانید با ایمنی و اطمینان کامل در جهت بالا بردن سالمند از پله ها اقدام کنید استفاده از دستگاه های صندلی پله پیما می باشد.

در ادامه شما می توانید از فیلم آموزشی انتقال سالمند ویلچری از پله ها دیدن فرمایید.


برای افراد کم توان و برخی بیماران، پزشکان توصیه می کنند از بالابر های مخصوص پله استفاده شود. در این دوره، تغییر سبک زندگی و آپارتمان نشینی بسیار از افراد، باعث بروز مشکلات مختلفی می شود و بروز کم توانی و ناتوانی افزایش یافته است.

در وضعیت اورژانسی، با درخواست آمبولانس مسئولین آن در شرایط مناسب اقدام به جا به جایی بیماران از پله های ساختمان می کنند.

برخی افرادی از خدمات آمبولانس خصوصی بدین منظور استفاده می کنند. اما نمی توان همواره از خدمات آمبولانس بدین منظور استفاده کرد. برای افرادی که به هیچ عنوان توان جابجایی از پله ها را ندارند، انواع بالابر های پله گزینه مناسبی هستند.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد