باربری

نکاتی در مورد باربری

باربری

نکاتی در مورد باربری

انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی

انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی چگونه است؟ انتشار برنامه در گوگل پلی چه قوانینی دارد؟ امروزه ما با اپلیکیشن های زیادی روزانه سر و کار داریم و از آنها برای موارد زیادی استفاده می کنیم. آخرین پژوهشی که در این زمینه انجام گرفته است، نشان می دهد که انسان ها در ساعات بیداری یک چهارم وقت خود را در اپلیکیشن های مختلف سپری می کنند. این حجم بالای کاربران باعث شده تا بازار رقابت در بین توسعه دهندگان و طراحان اپلیکیشن بسیار داغ شود.

طراحی و توسعه اپلیکیشن به تنهایی موفقیت یک اپلیکیشن در بازار را تضمین نمی کند. یک اپلیکیشن در کنار نقاط قوتی که دارد بایستی به درستی انتشار پیدا کند. قوانین خاصی را رعایت کند تا بتواند در جایی مانند گوگل پلی منتشر شود.

انتشار اپلیکیشن در گوگلی پلی و اپ استور دغدغه هر توسعه دهنده و دولوپر اپلیکیشن است. گوگل پلی یک بازار جهانی است و باعث می شود تا اپلیکیشن در مقیاس وسیع تری مورد توجه قرار بگیرد. نصب های فعال بیشتری از آن خود کند و موفق تر باشد. امروزه گوگل راه های بسیاری برای کسب درآمد از طریق اپلیکیشن برای کاربران فراهم کرده است. به عنوان مثال گوگل ادموب و یا همان تبلیغات در بستر اپلیکیشن، یکی از این روش هاست.

برای اینکه بتوانید درآمد دلاری از طریق ادموب داشته باشید بایستی ابتدا اپلیکیشن خود را در گوگل پلی و اپ استور منتشر کنید. برای انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی و یا اپ استور می توانید از تیم آژانس تیکو مشاوره بگیرید:

 

 

انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی و اپ استور قوانین خاصی دارد. حتی می توان گفت که اپ استور سخت گیری بیشتری در این زمینه اعمال می کند. چرا که انسان های واقعی مسئول ارزیابی اپلیکیشن شما برای انتشار هستند. اما در گوگل پلی ربات ها ارزیابی برنامه ها را انجام می دهند و مسئله کمی ساده تر است.

 

روش های انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی:

برای انتشار الیکیشن در گوگل پلی دو روش متفاوت وجود دارد. یکی داشتن اکانت دولوپری اختصاصی و دیگری انتشار برنامه در اکانت اشتراکی. اگر شما یک دولوپر اپلیکیشن هستید و قرار است تا اپلیکیشن های زیادی را طراحی و روانه بازار کنید، پیشنهاد می کنیم تا اکانت اختصاصی داشته باشید. به این طریق از اپلیکیشن های خود مراقبت می کنید و چون اکانت شما اختصاصی است، دیگر نگران Suspend شدن اکانت خود نیستید. در عین حال که در هزینه های شما تا حد زیادی صرفه جویی می شود. اگر مایل نیستید تا اکانت دولوپری گوگل پلی داشته باشید، می توانید در اکانت های اشتراکی اپلیکیشن خود را منتشر کنید.

 

قوانین مربوط به انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی عبارت اند از:

اگر می خواهید اپلیکیشن خود را در گوگل پلی منتشر کنید بایستی بدانید که گوگل نسبت به انتشار برخی از برنامه حساسیت به خرج می دهد و آنها را منتشر نمی کند. مثلا اپلیکیشن شما نبایست موضوعات جنسی، بزرگسالان، مذهبی، سیاسی و ....داشته باشد. اگر ربات های گوگل که مسئول ارزیابی برنامه شما هستند این موارد را مشاهده کنند، برنامه شما رد می شود.

انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی بین 24 تا 48 ساعت زمان می برد. این زمان برای بررسی و ارزیابی اپلیکیشن شماست. اگر بعد از 48 ساعت اپلیکیشن شما رد شد، ایمیلی دریافت می کنید که حاوی یک لینک است. در آن لینک می توانید اشکالات کار را متوجه شوید و آنها را برطرف کنید.

 

برخی نکات مربوط به انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی:

·         اگر اپلیکیشن خود را در اکانت اشتراکی منتشر کنید، دسترسی به پنل به شما داده نمی شود. فقط می توانید آمار مربوطه را دریافت کنید.

·         اگر در اکانت دولوپری اختصاصی گوگل پلی اپلیکیشن خود را منتشر کنید، اجازه دسترسی به پنل را دارا هستید و می توانید ASO انجام دهید.

·         اگر در اکانت اشتراکی اپلیکیشن خود را منتشر می کنید، فقط نام دولوپر به نام شما ثبت می شود و نام اکانت دیگر به نام شما نیست.

·         حجم فایل apk شما بایستی کمتر از 50 مگا بایت باشد.

   

با انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی و اپ استور می توانید درآمد دلاری داشته باشید و از طریق ادموب و ادسنس برای خود کسب درآمد کنید. همه ی این موارد منوط به این قضیه است که اپلیکیشن شما بسیار کاربردی باشد و بتواند تعداد نصب بسیار بالایی کسب کند. آژانس تیکو با کادری متخصص اماده مشاوره در این زمینه برای شما است. در صورت نیاز می توانید با مشاورین تیکو تماس بگیرید.

 

​ چگونگی کسب درآمد از طریق گوگل ادموب


تا بحال چیزی در مورد گوگل ادموب شنیده اید؟ آیا می دانید چگونه می توان با استفاده از آن کسب درآمد نمود؟ امروزه افراد زیادی خود را با اپلیکیشن های مختلف سرگرم کرده و نیازهای خود را به وسیله برخی از آن ها برطرف می کنند. به همین جهت توسعه دهندگان و صاحبان اپلیکیشن به دنبال راهی هستند تا به کمک آن بتوانند درآمدزایی کرده و اپلیکیشنشان به منبعی برای کسب درآمد تبدیل شود. تیم با تجربه تیکو برای رسیدن شما به این هدف، استفاده از سرویس google admob  را پیشنهاد می کند که تنها شرط لازم برای بهره مندی از آن اینست که برنامه خود را در گوگل پلی و اپ استور منتشر کنید چرا که هنگام انتشار برنامه در این مارکت های جهانی باید تمامی قوانین رعایت گردد. با ما همراه باشید تا شما را با این قوانین آشنا کرده و چگونگی و میزان درآمد به وسیله گوگل ادموب را به سمع و نظر شما برسانیم.

درصورت نیاز به مشاوره رایگان با ما تماس بگیرد.

قوانین انتشار برنامه در گوگل پلی

انتشار اپلیکیشن در پلی استور گوگل یکی از اساسی ترین وظایف هر توسعه دهنده می باشد چرا که از این طریق می تواند برنامه خود را به دیگران معرفی کرده و برای آن نصب دریافت نماید. برای این کار لازم است ابتدا یک اکانت دولوپر گوگل پلی بسازید. اما از آنجایی کشور عزیزمان ایران تحریم است، گوگل نیز ایرانیان از لیست مجاز استفاده از خدماتش حذف کرده است. اما جایی برای نگرانی نیست که همیشه راهی برای دور زدن تحریم ها وجود دارد. پس از ساخت اکانت در مرحله بعد باید اطلاعات و مشخصات اپلیکیشن مانند اسکرین شات و بنر کلی از تمام صفحات برنامه، لوگوی اپلیکیشن، نام کامل اپلیکیشن را ارسال نمود و در آخر فایل برنامه را با فرمت APK آپلود و آن را منتشر نمایید. اما فراموش نکنید که گوگل پلی از سیر تا پیاز محتوای برنامه ی شما را بررسی کرده و در صورت مشاهده عدم رعایت قوانین از انتشار آن منصرف می شود. در نتیجه برای انتشار موفق اپلیکیشنتان باید از قوانین زیر پیروی کنید.

  1. داشتن محتوای مناسب: اگر اپلیکیشنی دارای محتوای غیر اخلاقی و مبتذل بوده و برای جوانان نامناسب باشد، google play سریعا آن را حذف می کند. برنامه هایی که برای کودکان ساخته شده اند اما محتوای آن برای سن آنها مناسب نیست نیز توسط گوگل پلی حذف می گردد.
  2. عدم انجام فعالیت غیر قانونی: اپلیکیشن هایی که فعالیت های غیرقانونی مانند خرید یا فروش مواد مخدر دارند نیز از گوگل پلی حذف می شوند.
  3. استفاده از برند تجاری دیگران و جعل هویت: یکی از اشتباهات رایج در انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی اینست که برنامه خود را با استفاده از نام برند تجاری یک شرکت دیگر منتشر کنید. با انجام این کار برنامه شما جعلی شناخته شده و حذف می گردد.
  4. ارسال اطلاعات و اسکرین شات های مرتبط: از آنجایی کاربران با مشاهده اسکرین شات ها از محیط برنامه آگاه می شوند و پس از آن برای نصب اقدام می کند، در نتیجه در صورت ارسال اطلاعات و اسکرین شات گوگل پلی برنامه شما را جعلی و فریبنده می شناسد.
  5. عدم وجود اسپم و تکرار بیش از حد کلمه کلیدی

گوگل ادموب و فرمت های تبلیغاتی آن

همانطور که می دانید تعداد اپلیکیشن ها در اپ استور رو به افزایش است به همین جهت دولوپرها و صاحبان اپلیکیشن برای کسب درآمد رقابت تنگاتنگی خواهند داشت. اما گوگل با ارائه سرویسی به نام admob مسیر را برای موفقیت آن ها هموار ساخته است. تا بحال هنگام استفاده از برنامه ای به تبلیغاتی که در آن وجود دارد دقت کرده اید؟ در واقع افراد به منظور تبلیغ محصولات خود مبلغی را پرداخت کرده تا بنر و ویدیو تبلیغاتیشان در اپلیکیشن ها توسط google admob به نمایش گذاشته شود. این گونه می شود که توسعه دهندگان و صاحبان اپلیکیشن منبعی برای درآمدزایی خواهند داشت. به عبارت دیگر گوگل ادموب پلتفرمی است که به شما اجازه می دهد با انتشار تبلیغات محصولات دیگران در اپلیکیشن خود کسب درآمد داشته باشید. این تبلیغات می تواند به صورت فرمت های زیر انجام گیرد:

  • پاداش (Rewarded):  در این روش کاربران می توانند با مشاهده تبلیغات موجود در اپ جوایزی دریافت نمایند. به عنوان مثال در بازی های جنگی با دیدن ویدیو ها جان اضافی یا تفنگ بزرگی را جایزه بگیرند.
  • بنر (banner): تبلیغات در به صورت کادر مستطیلی در بالا و پایین صفحه قرار می گیرد.
  • بینابینی (Interstitial): هنگامی که کاربران بین صفحات جابجا می شوند تبلیفات برای آن ها به نمایش گذاشته می شود.
  • بومی (Native): این نوع تبلیغات سفارشی بود و به عنوان بخشی جدانشدنی اپلیکیشن محسوب می شود.

اگر شما نیز یکی از صاحبان اپلیکیشن هستید این سرویس می تواند فرصت مناسبی برای کسب درآمد دلاری باشد.

تبلیغات کلیکی گوگل ادوردز


ادوردز یکی از مهم ترین بستر های تبلیغاتی می باشد که گوگل آن را در اختیار کاربران خود قرار داده است تا بتوانند محصولات و خدمات خود را به راحتی به فروش بگذارند. با کمک ادوردز فروش خود را چندین برابر کنید!

ادوردز چیست؟ چگونه می توانیم تبلیغات ادوردز را فعال کنیم؟

در واقع با تبلیغات کلیکی گوگل یا همان ادوردز سایت، پیچ اینستاگرام، کانال تلگرام و یا یک صفحه از سایت شما با کلمه ی کلیدی مورد نظر در صفحه اول گوگل قرار می گیرد. طبیعتا حضور در صفحه اول گوگل مساوی با دریافت مشتری های بالقوه ی زیادی می باشد. با ادوردز در کمتر از 24 ساعت مطلب مورد نظر در صفحه و یا لینک اول گوگل قرار میگیرد و این یک امتیاز بسیار بزرگ است که گوگل به کاربرانش هدیه داده است.

زیرا از طریق سئو سایت، حداقل 3 تا 6 ماه زمان نیاز است که سایت کم کم به صفحه اول برسد. در ادوردز برای حضور هر کلمه در صفحه اول باید هزینه کنید. این هزینه را گوگل از شما دریافت می کند. تا زمانیکه کلیکی انجام نشود، هزینه ای از شما کم نمی شود. این یک مزایای بزرگ می باشد. یعنی گوگل به ازای نمایش تبلیغ شما هزینه ای کم نمی کند. این روند باعث بالا رفتن مقدار دیده شدن سایت شما می شود و به مرور زمان در سئو سایت هم اثر مثبت می گذارد.

برای انجام ادوردز باید اکانت گوگل ادوردز بسازید. سرویس های گوگل خدمات خود را در کشور ایران تحریم کرده اند. به همین دلیل داشتن اکانت گوگل ادوردز در ایران کار ساده ای نمی باشد. اما نگران نباشید. تیم آژانس تیکو با داشتن اکانت های مختلف گوگل ادوردز آماده ی خدمت رسانی به صاحبان وب سایت ها می باشد.

برای هر صفحه، داشتن کلمه ی کلیدی مرتبط و درست الزامی است. علاوه بر کلمه های کلیدی، نیاز است که متن تبلیغاتی جذابی با کاراکترهای محدود هم برای گوگل آماده کنید. به این نکته توجه کنید که تنها بستن کمپین نشان دهنده ی پیروز شدن و جذب مشتری نمی باشد! شما باید در بین رقبا پیروز شوید و تنها راه پیروزی بهینه سازی کمپین می باشد! بهینه سازی شامل انتخاب مناسب کلمه کلیدی، اجرای اکستنشن ها و بهترین افزونه های گوگل ادوردز و تغییر مداوم کمپین و هزینه های هر کلمه می باشد. بنابراین برای پاسخ دیدن از ادوردز باید تبلیغات خود را به دست کارشناسان مجرب در این زمینه بسپارید.

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید


هزینه هایی که برای تبلیغات انجام می دهید کاملا اختیاری است و براساس همان هزینه ها و بهینه سازی کمپین، نحوه ی قرار گرفتن تبلیغ هم مشخص می شود.

 ادوردز برای برنامه ریزی های روزانه کوتاه مدت هم بهترین انتخاب و سرمایه گذاری تبلیغات می باشد. به طور مثال، در فصولی که مسافرت ها بیشتر می شود، آژانس های مسافرتی می توانند برای فروش بیشتر بلیط و تورهای خود از ادوردز استفاده کنند.

تعداد کلیک ها، هزینه های هر کلیک، بیشترین زمان کلیک خوردن، نوع سیستم هایی که با آن ها روی تبلیغ کلیک خورده است از جمله جزئیاتی است که در پنل گوگل ادوردز به عنوان گزارش می توانید مشاهده کنید و برای سود بیشتر در شارژ بعدی تبلیغ، آن را تحلیل کنید.

همکاری و استفاده از سرویس های گوگل علاوه بر فروش بیشتر محصولات و خدمات و جذب مشتری، باعث برند شدن و شناخته شدن در گوگل هم می شود.

فقط در تبلیغات باید صبور باشید و برای گرفتن نتیجه چندین ماه به صورت مداوم از آن استفاده کنید. گوگل کاربران وفادار خود را دوست دارد. جالب است بدانید که خود گوگل هم برای خود ادوردز می زندJ یعنی برای حفظ برند باید از ادوردز استفاده کنید. سایت هایی مثل آمازون، فیس بوک، دیجی کالا و علی بابا هم به صورت دائمی از ادورد ز استفاده می کنند.

خیلی از شرکت های بزرگ برای کسب درآمد بالا از ادوردز در حین انجام سئو استفاده می کنند تا هم فروش خود را حفظ کنند و هم سریع تر به سرچ اول اورگانیک برسند. پیشنهاد سئوکاران مجرب هم در چندین سال اخیر همین می باشد.

سخن نهایی:

اگر یک وب مستر می باشید و یا می خواهید سایت خود را وارد صفحات اول گوگل کنید، حتما از ادوردز هم برای موفق شدن سریع تر خود استفاده کنید. علاوه بر این ها حتما در بستن کمپین تحقیق کلمات کلیدی و بهینه سازی را فراموش نکنید چون بدون این ها شما در صفحه اول قرار نخواهید گرفت و پولتان هدر می رود.